راهنمای خرید در فلورانس؛ ایتالیا
فلورانس، در زمینه خرید به خصوص خرید آخرین محصولات مد، حرف های زیادی برای گفتن دارد. راهنمای خرید در فلورانس، شما را با برترین منطقه ها خرید در این شهر زیبا، آشنا می نماید.
فلورانس، خاستگاه رنسانس ایتالیایی، یکی از زیباترین شهرهای تاریخی جهان و مرکز ناحیه توسکانی ایتالیا است که در کلانشهر فلورانس قرار گرفته است.
اگر با تور ایتالیا راهی فلورانس هستید، بهتر است راه و رسم خرید در این شهر را بشناسید.
فلورانس یکی از شهرهای محبوب و توریستی ایتالیا است. این شهر، از نظر خرید هیچ کم و کاستی ندارد. هر گوشه از آن که نگاه کنید، یک بوتیک شیک، توجهتان را جلب می نماید. برترین برندهای ایتالیایی و برترین برندهای بین المللی در این شهر نمایندگی دارند و محصولات خود را در بوتیک ها، فروشگاه ها، مراکز خرید و... عرضه می نمایند.
بنابراین با وجود تنوع محصولات و مراکز تجاری، تعجبی ندارد که یکی از محبوب ترین تفریحات گردشگران در این شهر، خرید کردن و گشت وگذار در خیابان های خرید باشد. در ادامه، منطقه ها خرید، ساعت های خرید، فصل حراج و هر آنچه که در خصوص خرید در فلورانس باید بدانید، معرفی می کنیم.
منطقه ها و خیابان های خرید در فلورانس
منطقه دومو (Duomo)
مرکز شهر فلورانس، برترین جای شهر برای علاقه مندان به خرید است. دو خیابان اصلی در این محله وجود دارد که برترین و مهم ترین فروشگاه های شهر در آن قرار دارند. یکی خیابان Via Roma که نمایندگی های گوچی، میو میو، پینکو و استفانیل در آن قرار گرفته است و از میدان پیازا دومو تا میدان جمهوری ادامه دارد. در این میدان، مهم ترین دپارتمان استور شهر یعنی یک شعبه از Rinascente واقع شده است.
در اطراف پل وچیو، فروشگاه های زنجیره ای دیگر و برندهای مشهوری مثل زارا، اچ اند ام، بنتون و کمپر نمایندگی دارند. خیابان Calziaiuoli که از پیازا دومو به میدان سینیوریا می رسد نیز میزبان مجموعه ای از دپارتمان استورهای محبوب شهر است. خیابان ها و کوچه های کوچک بین این خیابان های اصلی را نیز از قلم نیاندازید. در این خیابان های کوچک تر نیز بوتیک ها و فروشگاه های زیادی وجود دارد. خیابان del Corso با بوتیک های مجذوب کنندهش یکی از خیابان هایی است که دوستداران خرید نباید از دست بدهند.
خیابان Tornabuoni
این خیابان میزبان برندهای لوکس است و هر نام بزرگ و مشهوری که در زمینه مد و فشن می شناسید در کنار کلیساها و کاخ های زیبای این خیابان قرار گرفته است. خیابان هایی که از این خیابان، منشعب می شوند نیز، فروشگاه های لوکس زیادی دارند.
منطقه ایستگاه و سن لورنزو
منطقه مشهور به ایستگاه، بیش از آنچه که فکر کنید، فروشگاه و مغازه دارد. فروشگاه های زنجیره ای، کتاب فروشی ها و بوتیک های فراوانی در اطراف خیابان اصلی این منطقه یعنی خیابان های Panzani و Cerretani قرار دارند که به موازات هم به بازارچه سن لورنزو می رسند.
پل وچیو و Oltrarno
خیابان Por Santa Maria شما را از مرکز شهر به پل وچیو می رساند. در این محدوده، فروشگاه های سنتی تر را خواهید دید که زیورآلات، صنایع دستی گلدوزی شده و دستکش های چرم می فروشند. خود پل وچیو هم به خاطر منظره ها زیبا و فروشگاه های سنتی زیورآلاتش معروفیت دارد. منطقه Oltrarno که به معنای طرف دیگر رود آرنو است، همواره محله محبوبی برای هنرمندان فلورانس بوده است. در خیابان های باریک این اطراف، کارگاه های صنایع دستی هنرمندان مختلف را خواهید دید که تندیس های آهنی، آلات موسیقی و زیورآلات می سازند. بعد از عبور از پل، به خیابان Borgo San Jacopo می رسید که برای خرید کردن از بوتیک ها، فرصت مناسبی است.
خیابان Santa Croce
در این منطقه، غرفه های فروش چرم و محصولات چرمی قرار گرفته است که بسیار توریستی هستند. سعی کنید از این غرفه ها فاصله بگیرید. کافی است به خیابان های کوچک اطراف سر بزنید تا بوتیک های مجذوب کننده و مخفی و مقرون به صرفه تر را پیدا کنید که زیورآلات زیبای دست ساز و انواع لباس می فروشد. در میدان Ciompi هم بازارچه های محلی و بازارهای عتیقه فروشی برپا می گردد.
ساعت کار فروشگاه ها
بیشتر فروشگاه های زنجیره ای و فروشگاه های بزرگ در مرکز شهر فلورانس، در طول روز معمولا تمام وقت کار می نمایند ولی بوتیک های کوچک و مستقل، ساعتی برای ناهار، استراحت می نمایند و مغازه را تعطیل می نمایند. این ساعت معمولا بین 12 و نیم تا 3 و نیم بعدازظهر است.
برای اینکه ناامید نشوید، ساعت خریدتان را به بعدازظهر و غروب موکول کنید. بیشتر فروشگاه ها تا ساعت 7 و نیم باز هستند.
فروشگاه ها معمولا روزهای یکشنبه و دوشنبه صبح ها بسته هستند. ولی در مرکز شهر معمولا فروشگاه ها روزهای تعطیل باز هستند ولی یکشنبه ها صبح ها کمی دیرتر باز می نمایند و زودتر تعطیل می نمایند. برای اینکه مسئله ای پیدا نکنید، همه خرید خود را به روز یکشنبه موکول نکنید.
کارت های اعتباری و خودپردازها
بیشتر فروشگاه ها کارت های اعتباری مثل Visa و Mastercard می پذیرند ولی کارت های American Express زیاد مورد علاقه فروشگاه ها نیستند و معمولا آن را نمی پذیرند. برخی از فروشگاه ها به خصوص فروشگاه های زنجیره ای، موقع پرداخت، از شما کارت شناسایی درخواست می نمایند بنابراین پاسپورت یا سایر مدارک شناسایی خود را همراه داشته باشید.
دستگاه های خودپرداز در منطقه ها خرید شلوغ و توریستی به راحتی در دسترس قرار دارند در میدان های اصلی شهر پیدا می شوند. در این میدان ها، صرافی هم وجود دارد.
حراج در ایتالیا
ایتالیا سرزمین مد و برندهای مشهور است. همه جهان، برندهای برتر جهانی مد را که ایتالیایی هستد به خوبی می شناسند. در ایتالیا اوت لت های فراوانی وجود دارد که در آنها می توانید محصولات برندهای برتر مد را البته از کالکشن های فصل قبل، با تخفیف های دائمی بخرید. ولی غیر از خرید کردن در اوت لت ها، روش های دیگری هم برای خرید مقرون به صرفه تر در فلورانس وجود دارد.
در ایتالیا دو دوره رسمی برگزاری حراج وجود دارد که فرصت مناسبی برای خرید کردن است.
در ایتالیا، هر سال دو دوره حراج رسمی برگزار می گردد. یکی در تابستان و دیگری در زمستان. در این مدت، تقریبا همه فروشگاه ها برای مدت 6 تا 8 هفته، اجناس خود را حراج می نمایند تا جا برای اجناس نو و محصولات فصل، باز گردد. البته هر منطقه تاریخ خاصی برای برگزاری این حراج دارد.
حراج زمستانی
بسیاری از گردشگران از سفر به ایتالیا در زمستان خودداری می نمایند. چون آب وهوا زیاد مناسب نیست و با تصویری که از یک تعطیلات ایتالیایی دارند، تناقض دارد ولی برای علاقه مندان به خرید، ماه ژانویه برترین زمان از سال برای سفر به ایتالیا است. حراج زمستانی، در این ماه برگزار می گردد و می توانید محصولاتی عالی با قیمت های مناسب بخرید. فصل حراج در ژانویه و معمولا اوایل ماه آغاز می گردد و تا اواسط فوریه ادامه می یابد یا تا زمانی که محصولات حراجی به خاتمه برسند.
حراج تابستانی
حراج تابستانی در ایتالیا هم زمان با شلوغ ترین فصل گردشگری در ایتالیا برپا می گردد یعنی در ماه جولای. حراج تابستانی در جولای آغاز می گردد و معمولا از ابتدای ماه آغاز می گردد و تا اواسط آگوست یا تا زمانی که اجناس حراج شده به خاتمه برسند، ادامه دارد.
حراج در ایتالیا، هر آنچه که باید بدانید
در فصل حراج در ایتالیا در فروشگاه ها و مغازه ها در پی کلمه SALDI بگردید که در زبان ایتالیایی به معنای حراج است. هر فروشگاهی که حراج داشته باشد، این لیبل را به همراه درصد تخفیف روی محصولات خود می زند.
زمان دقیق حراج، هر سال تغییر می نماید و ممکن است از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت باشد.
تقریبا همه مغازه ها و فروشگاه ها در این فصل، بخشی از اجناس خود را حراج می نمایند حتی فروشگاه های برندهای برتر مد. البته در ابتدای حراج، برندهای مشهور فقط برای مشتریان دائمی خود حراج دارند و بعد از چند روز، حراج برای همه برپا می گردد.
در فصل حراج، قیمت ها به مرور کاهش پیدا می نماید و روزهای آخر حراج، به کمترین اندازه خود می رسد. به همین دلیل بسیاری از افراد، خرید خود را به روزهای آخر موکول می نمایند که بیشترین تخفیف را بگیرند ولی در روزهای آخر، تنوع اجناس کمتر می گردد و برای اجناسی مثل لباس و کفش، ممکن است سایز و رنگ مورد علاقه خود را پیدا نکنید.
به نقل از: کجارو / walkaboutflorence.com / italyexplained.com